Onze club heeft het fantastisch gedaan dit seizoen.

Bij de jeugd heeft onze A ploeg de titel verovert in Ere afdeling. Hiermee toonden zij zich de sterkste jeugdploeg van Sporta Antwerpen. Knap gedaan van Maxim, Sven en Kenji. Ze konden zichzelf geen beter afscheidscadeau geven, want vanaf volgend seizoen zullen ze in de senior competitie aantreden met dezelfde ploeg.

Bij de seniors heeft Toon Kustermans zich gekroond tot individueel kampioen met een een winstpercentage van bijna 82%. Een zeer knappe prestatie, proficiat Toon.

En ook bij de jeugd hebben we een individueel succes. Matisse Smets kroonde zich tot federaal kampioen in de reeks U12. In een spannende halve finale en finale (beide 5 setters) toonde hij zich telkens de sterkste. Knap gedaan, Matisse.

Met deze drie prachtprestaties, mogen wij gerust spreken van een geslaagd seizoen.

Categorie:

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.