Van 2 tot 5 april was er een primeur voor onze club. Voor de eerste keer deden we een jeugdstage voor onze eigen leden. Deze stage werd goed gesmaakt. Lees hieronder het verslag van Sofie; een van de deelnemers.

De eerste week van de paasvakantie werd sportief aangepakt door Tom en Dimi. Samen hebben zij trainingen georganiseerd voor (toekomstige) competitiespelers.

Elke dag begon met een uitgebreide opwarming. Zo werkte Dimi graag aan de conditie via hindernissenparcours en kleine wedstrijden. Bij Tom de focus lag de focus meer op stretchen en beweeglijkheid.

De trainingen hadden elks hun eigen focus. Het begin van de week draaide om de basisprincipes volledig onder de knie te krijgen, om daarop voort te bouwen tegen het einde van de week. 

Iedereen kon dan ook op eigen niveau bijleren. De recreanten kregen een eenvoudigere training, voor de competitiespelers lag de lat wat hoger. Dimi en Tom wisselden de groepen af, zodat er veel variatie was tijdens de stage.

Ook werden er elke dag pauzes gehouden waar zowel drankjes als vers fruit werd aangeboden, om zo de trainingen en de sfeer nog aangenamer te maken.

Het was een toffe week, zeker voor herhaling vatbaar.

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.