Om een kalenderjaar goed af te sluiten, organiseert de club elk jaar een leuke jeugdactiviteit. Ook dit jaar doken we de fluowereld in. Geen fluo-disco-pingpong deze keer, maar wel minigolf in een fluorescerende dierentuin.

Plezier en frustratie ligt – net als bij tafeltennis – soms dicht tegen elkaar als het balletje niet helemaal doet wat jej in gedachte hebt; maar al bij al heeft iedereen zich toch goed geamuseerd. Na nog een pannenkoek en frisdrank waren de studenten onder ons weer helemaal opgeladen om terug in de boeken te duiken.

Voor de jeugdspelers die niet gingen studeren, was er nog een mini dubbeltornooi op de club. Iedereen streed daar letterlijk met gelijke wapens, want de palletjes werden voor één keer vervangen door de houten plankjes van de school.

Kortom, het was een leuke activiteit om het jaar mee af te sluiten. En ook voor 2024 staan er al een aantal leuke activiteiten gepland. Tot dan…

Categorie:

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.