iedereen WELKOM

Tafeltennis is een sport voor jong en oud. Heb je al wat ervaring met onze sport, of is het de eerste keer dat je een palet vast houdt? Geen probleem, bij ons is iedereen welkom.

Jeugdvriendelijke sportclub

Met aparte jeugdtrainingen en een jeugdverantwoordelijke binnen het bestuur, doen wij er alles aan om ook de jongeren met plezier te laten tafeltennissen.

Competitief en recreatief

KTTC Leugenberg heeft verschillende ploegen in competitie, zowel bij de seniors als bij de jeugd.
Maar ook recreatieve spelers kunnen bij ons aansluiten en komen spelen tijdens de clubavonden.

Onze zaal

Wij spelen in de turnzaal van de St. Vincentschool in Ekeren. Tijdens trainingen en vrije speelavonden hebben wij plaats voor vijf tafels. Tijdens competitiewedstrijden worden er drie tafels geplaatst.
Onze club beschikt over een eigen cafetaria, met goed zicht op de zaal.

Het bestuur

De raad van bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de club.

Walter Rymenans

Voorzitter

Eric Eyckmans

Secretaris

Trainer

André Van Opstal

Penningmeester

Tom Van Aken

Bestuurslid

Trainer

Naast de raad van bestuur zijn er nog coördinators bevoegd voor hun domein

Thomas Jacobs

Jeugdverantwoordelijke

Trainer

Jef Simons

Materiaalverantwoordelijke

Dimi Pelgrims

Feestbestuurder

Laatste nieuws

Kom hier het laatste nieuws over onze club te weten

Het was al even gepland maar uiteindelijk is het zo ver : een NIEUW CLUBTRAININGSPAK !Na bijna 15 jaar STIGA trainers (van seizoen 2008-2009) is nu gekozen voor JAKO, hetzelfdemerk als onze clubshirts. Alle competitiespelers (senior en junior) hebben ondertussen hun nieuwe outfit gekregen.Niet echt gepland […]
Wannes Hontelé en Arne Van Loon zijn twee van onze jonge spelers die dit seizoen voor de eerste keer proven van competitie.
Nu we corona-gewijs terug wat meer mogen organiseren, is het hoog tijd dat we opnieuw aansluiten met de tradities van onze club. Op 10 september organiseren we onze jaarlijkse Barbecue.
Welkom op de nieuwe website van KTTC Leugenberg.De site is volledig vernieuwd en geactualiseerd. Geen foutieve of gedateerde informatie meer, maar wel recente gegevens qua trainingen, ploegen en zo voort. Ook het design heeft een facelift gekregen. Zowel op pc als mobiel kan je de website […]

contacteer ons

KTTC Leugenberg
Leugenberg 143
2180 Ekeren