iedereen WELKOM

Tafeltennis is een sport voor jong en oud. Heb je al wat ervaring met onze sport, of is het de eerste keer dat je een palet vast houdt? Geen probleem, bij ons is iedereen welkom.

Jeugdvriendelijke sportclub

Met aparte jeugdtrainingen en een jeugdverantwoordelijke binnen het bestuur, doen wij er alles aan om ook de jongeren met plezier te laten tafeltennissen.

Competitief en recreatief

KTTC Leugenberg heeft verschillende ploegen in competitie, zowel bij de seniors als bij de jeugd.
Maar ook recreatieve spelers kunnen bij ons aansluiten en komen spelen tijdens de clubavonden.

Onze zaal

Wij spelen in de turnzaal van de St. Vincentschool in Ekeren. Tijdens trainingen en vrije speelavonden hebben wij plaats voor vijf tafels. Tijdens competitiewedstrijden worden er drie tafels geplaatst.
Onze club beschikt over een eigen cafetaria, met goed zicht op de zaal.

Het bestuur

Walter Rymenans

Voorzitter

Eric Eyckmans

Secretaris

Trainer

Tom Van Aken

Penningmeester

Trainer

Jef Simons

Materiaalverantwoordelijke

Dimi Pelgrims

Feestbestuurder

Trainer

Laatste nieuws

Kom hier het laatste nieuws over onze club te weten

Het clubkampioenschap van dit jaar was sterk bezet. Met maar liefst 14 deelnemers beloofde het een drukke dag te worden. Zoals altijd proberen we de spelers zoveel mogelijk te laten spelen, zodat spelers van alle niveaus een leuke dag hebben.
Aan het einde van het seizoen beoordeelt Sporta Federatie de prestaties van alle spelers. Dit leidt tot een aantal aanpassingen van klassementen. Zo ook zijn er in onze club enkele stijgers en dalers. Hierbij het overzicht.
Een kort verslag van de jeugdstage in de paasvakantie.
Dit jaar geen fluo pingpong; wel fluo minigolf voor de jeugd. Ook met 'witte' balletjes en ook plezant. Ideaal om het jaar af te sluiten.
Naar aloude traditie was er dit jaar weer een dubbeltornooi. Lees hier het verslag.
22 april 2023. Onze jeugdspelers kunnen zich met elkaar meten om te tonen wat ze in hun mars hebben. Vandaag zullen we weten wie de titel van clubkampioen mee naar huis mag nemen. Dit jaar hadden we een sterke lichting en het beloofd dan ook een […]

contacteer ons

KTTC Leugenberg
Leugenberg 143
2180 Ekeren
Contact Formulier
Sponsors