In november 2019 organiseerden we onze eerste fluo-party. Dit was de laatste jeugdactiviteit voor alles stilviel door de Corona pandemie en daarbijhorende lockdowns. Nu al deze ellende achter ons ligt, is een nieuwe fluo-party als eerste post-corona jeugdactiviteit een goede start.

DJ Dimidushi (den Dimi zoals wij hem kennen) had zijn installatie van stal gehaald om het clublokaal in een ware discotheek om te toveren.

Thomas had de nodige spelletjes en wedstrijdjes voorzien om alle jeugdspelers te amuseren. Al was winnen of punten pakken volledig ondergeschikt aan de fun om onze favoriete sport eens op een heel andere manier te beleven.

#bwg_container1_0 #bwg_container2_0 #bwg_mosaic_thumbnails_div_0 { width: 100%; position: relative; background-color: rgba(255, 255, 255, 0.00); text-align: center; justify-content: center; margin-left: auto; margin-right: auto; padding-left: 2px; padding-top: 2px; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg_mosaic_thumb_spun_0 { display: block; position: absolute; border-radius: 0; border: 0px none #CCCCCC; background-color:rgba(0,0,0, 0.30); -moz-box-sizing: content-box !important; -webkit-box-sizing: content-box !important; box-sizing: content-box !important; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg_mosaic_thumb_0 { display: block; -moz-box-sizing: content-box !important; -webkit-box-sizing: content-box !important; box-sizing: content-box !important; margin: 0; opacity: 1.00; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg_mosaic_thumb_spun_0:hover { opacity: 1; backface-visibility: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; -ms-backface-visibility: hidden; z-index: 102; } @media only screen and (min-width: 480px) { #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg-container-0.bwg-mosaic-thumbnails .bwg-item0 img { -webkit-transition: -webkit-transform .3s; transition: transform .3s; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg-container-0.bwg-mosaic-thumbnails .bwg-item0 img:hover { -ms-transform: scale(1.08); -webkit-transform: scale(1.08); transform: scale(1.08); } } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg_mosaic_thumbnails_0 { background-color: rgba(255, 255, 255, 0.00); font-size: 0; position: relative; text-align: center; display: inline-block; visibility: hidden; } /*image title styles*/ #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg_mosaic_title_spun1_0, #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg-mosaic-thumbnails .bwg_ecommerce_spun1_0 { position: absolute; display: block; opacity: 0; box-sizing: border-box; text-align: center; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%, -50%); } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg-mosaic-thumbnails .bwg_mosaic_title_spun2_0, #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg-mosaic-thumbnails .bwg_ecommerce_spun2_0 { color: #323A45; font-family: Ubuntu; font-size: 16px; font-weight: bold; text-shadow: ; vertical-align: middle; word-wrap: break-word; } .bwg_mosaic_play_icon_spun_0 { display: table; position: absolute; left: -10000px; top: 0px; opacity: 0; } .bwg_mosaic_play_icon_0 { color: #323A45; font-size: 32px; vertical-align: middle; display: table-cell !important; z-index: 1; text-align: center; margin: 0 auto; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .bwg_gal_title_0 { background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: #323A45; display: block; font-family: Ubuntu; font-size: 16px; font-weight: bold; padding: 2px; text-shadow: ; text-align: center; } @media screen and (max-width: 350px) { div[class^="bwg_mosaic_thumbnails_"], span[class^="bwg_mosaic_thumb_spun_"] { width: 100% !important; } img[class^="bwg_mosaic_thumb_"] { width: 100% !important; height: auto !important; margin: 0px auto !important; } }
/*pagination styles*/ #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 { text-align: center; font-size: 12px; font-family: Ubuntu; font-weight: bold; color: #666666; margin: 6px 0 4px; display: block; } @media only screen and (max-width : 320px) { #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .displaying-num_0 { display: none; } } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .displaying-num_0 { font-size: 12px; font-family: Ubuntu; font-weight: bold; color: #666666; margin-right: 10px; vertical-align: middle; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .paging-input_0 { font-size: 12px; font-family: Ubuntu; font-weight: bold; color: #666666; vertical-align: middle; } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 a.disabled, #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 a.disabled:hover, #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 a.disabled:focus, #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 input.bwg_current_page { cursor: default; color: rgba(102, 102, 102, 0.5); } #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 a, #bwg_container1_0 #bwg_container2_0 .tablenav-pages_0 input.bwg_current_page { cursor: pointer; text-align: center; font-size: 12px; font-family: Ubuntu; font-weight: bold; color: #666666; text-decoration: none; padding: 3px 6px; margin: 0; border-radius: 0; border-style: solid; border-width: 1px; border-color: #E3E3E3; background-color: rgba(255, 255, 255, 1.00); box-shadow: 0; transition: all 0.3s ease 0s;-webkit-transition: all 0.3s ease 0s; }
if( jQuery('.bwg_nav_cont_0').length > 1 ) { jQuery('.bwg_nav_cont_0').first().remove() } function spider_page_0(cur, x, y, load_more) { if (typeof load_more == "undefined") { var load_more = false; } if (jQuery(cur).hasClass('disabled')) { return false; } var items_county_0 = 1; switch (y) { case 1: if (x >= items_county_0) { document.getElementById('page_number_0').value = items_county_0; } else { document.getElementById('page_number_0').value = x + 1; } break; case 2: document.getElementById('page_number_0').value = items_county_0; break; case -1: if (x == 1) { document.getElementById('page_number_0').value = 1; } else { document.getElementById('page_number_0').value = x - 1; } break; case -2: document.getElementById('page_number_0').value = 1; break; case 0: document.getElementById('page_number_0').value = x; break; default: document.getElementById('page_number_0').value = 1; } bwg_ajax('gal_front_form_0', '0', 'bwg_thumbnails_mosaic_0', '0', '', 'gallery', 0, '', '', load_more, '', 1); } jQuery('.first-page-0').on('click', function () { spider_page_0(this, 1, -2, 'numeric'); return false; }); jQuery('.prev-page-0').on('click', function () { spider_page_0(this, 1, -1, 'numeric'); return false; }); jQuery('.next-page-0').on('click', function () { spider_page_0(this, 1, 1, 'numeric'); return false; }); jQuery('.last-page-0').on('click', function () { spider_page_0(this, 1, 2, 'numeric'); return false; }); /* Change page on input enter. */ function bwg_change_page_0( e, that ) { if ( e.key == 'Enter' ) { var to_page = parseInt(jQuery(that).val()); var pages_count = jQuery(that).parents(".pagination-links").data("pages-count"); var current_url_param = jQuery(that).attr('data-url-info'); if (to_page > pages_count) { to_page = 1; } spider_page_0(this, to_page, 0, 'numeric'); return false; } return true; } jQuery('.bwg_load_btn_0').on('click', function () { spider_page_0(this, 1, 1, true); return false; });
#bwg_container1_0 #bwg_container2_0 #spider_popup_overlay_0 { background-color: #EEEEEE; opacity: 0.60; }
if (document.readyState === 'complete') { if( typeof bwg_main_ready == 'function' ) { if ( jQuery("#bwg_container1_0").height() ) { bwg_main_ready(jQuery("#bwg_container1_0")); } } } else { document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { if( typeof bwg_main_ready == 'function' ) { if ( jQuery("#bwg_container1_0").height() ) { bwg_main_ready(jQuery("#bwg_container1_0")); } } }); }


Na de jeugd konden de volwassenen nog een balleke kloppen in deze unieke sfeer.
Voor wie er niet bij was: bekijk even de foto’s en zorg dat je volgende keer wel van de partij bent…
Dank aan Betty en Eric die voor heerlijke hamburgers zorgden en Boonna en Tom die ‘den toog’ deden.

De fluo party was een perfecte afsluiting voor 2022. En reken er maar op dat er ook in 2023 terug toffe jeugdactiviteiten zullen zijn.

Categorie:

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.