Onze jeugdploegen hebben de voorronden fantastisch afgesloten.

Maxim, Sven en Kenji

Onze A ploeg was duidelijk de sterkste in 1ste afdeling. Met 7 punten voorsprong op Orka A en maar liefst 22 op Heikant A hebben ze zich tot Voorronde kampioen gekroond. Het mag ook meteen duidelijk zijn dat deze ploeg de grote favoriet is om in de play-off de titel in Ere afdeling de titel binnen te halen.  Daarenboven heeft Maxim Heraly de voorronde afgesloten als individueel kampioen. Sven Schmidt en Kenji Calluij werden gedeeld 4de.

Ook onze B ploeg heeft een sterke voorronde achter de rug. Kasina, Matisse en Nyo hadden vorig seizoen al competitie gespeeld, maar voor Arne en Wannes was het de vuurdoop.  Rupel C was nog wel een maatje te sterk, maar Kasina & the Guys hebben laten zien dat ze toch ook al een stukje kunnen ping-pongen. Met hun 2de plaats in de 4de afdeling van de voorronde, hebben ze zich verzekerd van een plaats in derde afdeling tijdens de play-off. Zij krijgen daardoor de kans om zich te meten met spelers die al wat meer ervaring hebben.

Wannes, Nyo, Kasina en Matisse
Arne was afwezig tijdens de fotoshoot

Als trainer van de competitiespelers is het enorm leuk om zien dat de inzet tijdens de trainingen ook resulteert in goeie resultaten. Ik kan dan ook alleen maar zeggen: DOE ZO VOORT.

Categorie:

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.