Wannes Hontelé en Arne Van Loon zijn twee van onze jonge spelers die dit seizoen voor de eerste keer proven van competitie.

Zij hebben hun eerste competitie-ervaring voor ons op papier gezet.

Ik was best zenuwachtig toen ik binnen kwam en ook nog tijdens de opwarming en de eerste match. Omdat ik de eerste match won, voelde ik me al wat geruster. Ook mijn teamgenoten en de tegenstanders (Orka’s) waren heel vriendelijk. Het dubbelspel met Nyo was ook heel leuk, zeker omdat we wonnen. De andere twee matchen verloor ik, maar dat vond ik niet zo erg. Ik moet gewoon nog veel trainen en dan win ik die volgende keer misschien ook. Ik vond het dus heel plezant.

Wannes Hontelé

Voor mij was het de eerste keer dat ik competitie speelde en ik vond het zeer leuk. Ik zat heel veel te stressen omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten.
Maar alles werd wel door onze trainer Tom duidelijk uitgelegd en het was aangenaam.
Het was ook heel leuk dat de tegenstanders zo vriendelijk waren.
En het dubbelspel was heel verwarrend, maar ik wil er nog veel op oefenen.
Op het einde was ik zeer tevreden over die dag. Onze ploeg (met Nyo en Wannes) won met 6 – 4.

Arne Van Loon

Categorie:

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.