Met vijf Leugenbergers zijn we naar onze Noorderburen getrokken. Niet zoveel als vorige jaren, maar op het tornooi waren ook wat minder deelnemers dan gewoonlijk (slechts 67 tafeltennissers).
Het was een fijne dag en 'de Belgen' zijn toch weer met een aantal prijzen huiswaarts gekeerd. 

Toon en Tom mochten hun kunnen tonen in de B reeks. Oei, Walter en Jef werden in de D reeks ingedeeld. Toon speelde sterk in B1 en kon zich vlot plaatsen voor de halve finales. Helaas was dat voor hem ook het eindstation. Tom speelde in B2, waar hij onder andere oude bekende Andy De Graeve tegen kwam. Mede door enkele nipte verliezen (twee belles met het kleinste verschil), werd hij in de poules uitgeschakeld.

In de D reeks was slechts 1 poule van 7 spelers, waar onze Leugenbergers ook enkele spelers van bij de Treffers tegenkwamen. De onderlinge wedstrijden waren spannend. Oei speelde goed en won van Walter. Walter en Jef speelden een titanen wedstrijd. Mooi tafeltennis en een zeer spannende wedstrijd op het scherp van de snee. Even waanden we ons terug in de tijd, want de vierde set werd beslecht met een stand van 22-20 in het voordeel van Jef. Dat dit een vooruitgeschoven finale bleek te zijn, wisten we toen nog niet. Een dikke proficiat aan beide heren: de reeks werd uiteindelijk gewonnen door Jef Simons en Walter Rymenans behaalde een tweede plaats.

De wisselbeker was deze keer niet voor ons, maar hopelijk zijn we volgend jaar terug met meer clubleden aanwezig op dit supergezellige ‘toernooi’.

Door hier OK te klikken, verklaart u akkoord te zijn met onze Privacy verklaring. Deze kan u hier nalezen.